miercuri, iulie 01, 2009

protest la fantana

... cu ocazia frumoasei zile de 1 iulie autoritatile din Pitesti, in frunte cu Primaria si Termoficarea au pregatit o surpriza locuitorilor orasului si au oprit pe perioada nedeterminatat apa calda in oras.
... Societatea de Termoficare a declarat falimentul si a inchis portile, Primaria si Consiliul local "cauta solutii" si pana una alta si pana nu-se-stie-cand mai curge doar apa rece.

... a circulat asadar pe internet vestea ca se va face un protest la Fantana din Piata Primariei; ca se vor strange oamenii sa faca baie acolo unde e apa cea mai buna, la Fantana Muzicala de peste 1 milion de euro.
... dupa cum se poate vedea si in poze, s-au strans foarte multi oameni: ziaristi, cameramani, fotografi, ceva jandarmi si vreo 6 protestatari.

... acum pe bune vorbind, daca nici cand raman fara apa calda pitestenii nu ies sa faca scandal, chiar este un oras sortit pieirii...
... cu exceptia celor cativa care au incercat, pasnic si cu umor, sa atraga atentia ca lucrurile sunt cam pe aratura, pitestenilor ar trebui sa le fie rusine, parerea mea...

motto: daca nimeni nu face nimic, nimic se intampla!3 comments :

 1. dumis spunea...

  Frumos!
  E clara diferenta dintre o compacta si un dslr. Trebuie sa-mi iau si eu una. Neaparat!

  Pe mine nu m-ai prins in nici o poza? :D

  uite id-ul meu daca da (si daca nu, bineinteles) : superdumis

 2. 3puncte spunea...

  Mersi!
  In general da, un dSLR e mai ok decat o compacta, dar nu uita te rog ca nici un aparat nu face poze singur :)

 3. Cante spunea...

  Vai, cata indiferenta! Cu siguranta ne meritam soarta...

  Imi place foto 3 - este imaginea fidela a justitiei in Romania.