duminică, ianuarie 25, 2009

album de vacanta

... as putea sa numesc acest articol 'cum se face un album foto de vacanta' dar ma voi rezuma la a va invita pur si simplu sa il vedeti.
... si nu, nu este o insiruire lunga de poze, chiar este un album facut si paginat ca la carte; vi-l imparatasesc într-o maniera interactiva, prin issuu.com: se poate vedea in fullscreen, puteti da pagini, face zoom, citi textul, vedea detalii, etc.
... de asemenea si un scurt filmulet, pe care il puteti vedea si in HD pe vimeo:

...


...

Electrabel 2008 HD from alex serban on Vimeo.
...

2 comments :

 1. Anonim spunea...

  Pentru ca stiu cat muncesti pentru fiecare material in parte te admir pentru rabdare si perseverenta,de asamenea te felicit pentru evolutia ta pentru de la o aparitie la alta si pentru ca nivelul calitativ creste.
  Iti urmaresc evolutia de ceva timp si am calatorit alaturi de tine,pe blog,si recomand celor care il viziteaza sa acceseze si paginile anterioare.
  Regret ca cei care iti viziteaza blogul uita sa faca un comentariu aceasta fiind rasplata sau plata simbolica a muncii tale.
  Albumul foto este profesional,imi place ideea cu paginile care se deschid dar si calitatea care este din punctul meu de vedere impecabila.
  De ademenea spectacolul Electrobel este foarte bine realizat.
  Te felicit continua si sa te vad colaborator la National Geografic!

 2. 3puncte spunea...

  Va multumesc foarte mult pentru mesaj si pentru cuvintele frumoase. Inseamna foarte mult pentru mine, mai ales ca simt ca sunteti o persoana care stie despre ce vorbeste.
  Va multumesc inca o data si sa vedem ce o sa mai fie :)
  alex...