duminică, mai 11, 2008

arteziana


... in caz ca nu ati aflat, desi s-a urlat cu portavocea prin oras, vineri, 09.05.2008, de ziua Europei, nu a Independentei Romaniei si fara scop electoral, s-a inaugurat Fantana Arteziana Cantatoare din Pitesti.

... fantana fermecata, care ziua este o fantana normala dar odata ce se lasa seara se transforma intr-o minune a naturii (ca sa nu zic tehnicii) a costat 1 milion de euro (am auzit ca fara TVA) si este unica in Europa de Est.
... are 1000 de guri de apa, fixe si mobile, orga de lumini si mii de gura casca.
... se zice ca se misca in ritmul muzicii, dar mie sincer nu mi s-a parut ca se sincronizeaza prea fericit. parerea mea e ca sunt niste presetari pe diverse genuri - dar nu sunt specialist sa confirm aceasta banuiala, deci mai bine nu zic :)

... altfel, fantana este foarte faina, chiar e ceva nou si interesant si din fericire am fost din nou contrazis ca in Pitesti nu prea sunt evenimente - ei bine asta chiar a fost si mi-a placut
... ce a mai fost frumos a fost ca a cantat Filarmonica din Pitesti, ne-am uitat toti cei prezenti uimiti la fantana miscatoare, am vazut artificii si ne-am bucurat sa vedem cum orasul se schimba de la o luna la alta spre alegeri.

... va invit asadar sa vedeti cateva fotografii de la eveniment si, daca va face placere, sa ascultati si una din melodiile care s-au cantat in acea seara in fata la Primarie. 

3 comments :

 1. Anonim spunea...

  foarte tare!!! Eu una nu am fost la inaugurare...interesant! (Theo S)

 2. LucK spunea...

  Tocmai m-am intors dintr-o delegatie din Craiova si ei au in centrul orasului o chestie asemenatoare. Din poze mi se pare ca cea din Pit e mai mica decat a lor...oricum acelasi sistem...cu precizarea ca cea din Craiova chiar era sincronizata (stupefiant :) ). Cea din Craiova e 'available' din vara trecuta!

  Asta e, oricum e bine ca Pitestiul a stiut sa faca tam-tam si pozele sunt reprezentative...

  O seara pasnica,

  LucK

 3. krissa_hayal spunea...

  frumos. bafta